Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ"

Η "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ" έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση-καταγγελία σε σχέση με τη ρύπανση του Ευρώτα.
Την αντιγράφουμε από το site της "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ": www.paremvasi.eu

" Κ. Διευθυντή της ΔΕΥΑ Σπάρτης
Στη πρόσφατη συνάντησή μας για ενημέρωση περί θεμάτων αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΣ μας διαβεβαιώσατε , ανάμεσα στα άλλα , ότι οι άσχημες στιγμές λειτουργίας του Βιολογικού καθαρισμού αποτελούν πλέον παρελθόν , ότι ο Βιολογικός λειτουργεί άριστα χωρίς να ρυπαίνει και μάλιστα προγραμματίζονται έργα που θα βελτιώσουν σε απόλυτο βαθμό την όλη λειτουργία του.

Σήμερα , λίγους μήνες μετά , γινόμαστε κοινωνοί μιας καταγγελίας των κατοίκων της Σκούρας για βαριά ρύπανση του Ευρώτα από τον Βιολογικό η οποία επιβεβαιώνεται και από τον υπεύθυνο του προγράμματος LIFE του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Κατόπιν τούτου ΕΜΕΙΣ που σαν Παρέμβαση σας επαινέσαμε δημοσίως ως ΔΕΥΑΣ εμπιστευόμενοι(δυστυχώς) τις προφορικές δηλώσεις και διαβεβαιώσεις σας

Σ Α Σ Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ο Υ Μ Ε

Προς τον Σπαρτιατικό Λαό και την κοινή γνώμη της Λακωνίας για βαριά και χρόνια ρύπανση του Ευρώτα με συνακόλουθη καταστροφή του ευρύτερου φυσικού περιβάλλοντος και σας προειδοποιούμε ότι από τούδε και στο εξής η ανοχή μας θα είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ "

Δεν υπάρχουν σχόλια: